Vacature aanmelden

Meld uw vacature aan en profiteer van ons uitgebreide netwerk

Met 20 jaar aan ervaring in het verbinden van vraag en aanbod binnen het segment van directeuren, managers, professionals en toezichthouders beschikt Colourful People inmiddels over een uitgebreid en divers netwerk. Een netwerk waarvan ook U eenvoudig en doelgericht kunt profiteren. 

Wilt u geen gebruik maken van onze professionele executive search diensten, maar wel van ons uitgebreide en diverse netwerk, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw vacature te plaatsen op onze vacaturesite. Daarmee wordt uw vacature tevens door ons verspreid binnen onze LinkedIn vacaturepagina.

U kunt uw vacature bij ons aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Colourful People zorgt er vervolgens voor dat uw vacature via onze website als via ons LinkedIn netwerk onder de aandacht wordt gebracht.

Voordelen

U wilt uw vacature onder een breed en divers netwerk uitzetten. In dat geval is het van belang dat uw vacature vanaf het eerste moment de aandacht van de juiste doelgroepen trekt. Het aanmelden voor het verbinden van uw vacature met het netwerk van Colourful People biedt daarin een doelgerichte benadering:

  • Met een simpele upload van uw vacature heeft u een netwerk van ervaren professionals en bijzonder talent binnen handbereik
  • Uw vacature wordt breed onder de aandacht gebracht
  • De verbinding met Colourful People versterkt de nadruk op het belang van diversiteit binnen uw organisatie
  • Uw vacature wordt reeds binnen een werkdag na opgave op onze website en onze Linkedin vacaturepagina geplaatst en tot de dag na de sluitingsdatum getoond

Hoe kunt u uw vacature bij ons aanmelden?

Onze werkwijze is erop afgestemd u vanuit een minimale inzet een maximaal bereik te bieden. Het aanmelden van uw vacature is dan ook een eenvoudig en transparant proces:

  1. Via het aanmeldformulier van deze pagina voegt u de gegevens van uw organisatie, de vacature info, uw logo en de vacature tekst toe. Voor onze LinkedIn pagina verzoeken wij u tevens een foto (landscape) bij te sluiten, zodat wij de advertentie zo aantrekkelijk mogelijk kunnen opmaken
  2. Vervolgens verwerken wij deze gegevens in onze database en maken wij de vacature conform onze huisstijl op
  3. De vacature wordt onze website gepubliceerd en binnen ons uitgebreide LinkedIn netwerk onder de aandacht gebracht
  4. Voor eventuele reacties op de vacature worden kandidaten direct met uw organisatie | uw contactadres verbonden

Onze tarieven

  • Voor organisaties met een jaaromzet > 1 miljoen euro | 600 euro (ex btw) per vacature
  • Voor organisaties met een jaaromzet < 1 miljoen euro | 400 euro (ex btw) per vacature
Heeft u vijf of meerdere vacatures verspreid over het jaar die u graag binnen ons netwerk wilt delen? In dat geval kunt u ook gebruik maken van onze aantrekkelijke pakketkorting. Neem contact met ons op voor meer informatie en tarieven.


Vacature aanmelden

Velden met een * zijn verplicht

Onze opdrachtgevers
Copyright © 2021 Colourful People