Colourful jobs

De vacaturesite voor organisaties en kandidaten die diversiteit en inclusie belangrijk vinden! 

Steeds meer werkgevers zien de waarde van diverse teams binnen hun organisatie. Echter, niet voor elke functie is een uitgebreid search traject van toepassing. Daarom ontwikkelde Colourful People  een eigen vacaturesite gericht op het werven van divers talent: Colourful jobs. We willen inclusie en diversiteit in nog meer organisaties faciliteren, ook voor vacatures die geen executive search traject vragen. Via Colourful jobs komen werkgevers en potentiele werknemers die diversiteit belangrijk vinden direct met elkaar in contact. .  

  • Een vacature op Colourful jobs benadrukt het belang van diversiteit;
  • Een breed netwerk van divers talent binnen handbereik;
  • Meer regie over uw vacature: wijzig de inhoud, voeg foto's toe, activeer of verwijder wanneer u dat wenst;
  • De vacature wordt nog steeds gedeeld met ons netwerk op LinkedIn;
  • Colourful jobs inspireert in de toekomst met nieuwe kennis en verhalen uit het werkveld;
  • Kandidaten kunnen via een 'job-alert' zich abonneren op voor hen relevante vacatures die direct in hun inbox komen. 

Vanaf heden zullen we de vacature die u hier aanmeldt via Colourful People niet alleen plaatsen op de huidige website, maar plaatsen wij uw vacature ook op Colourful jobs. Voor een korte periode krijgt u deze plaatsing er extra bij zonder dat we enige inspanning van u verwachten. Ook is het nu al mogelijk om zelf uw vacature te plaatsen via Colourful jobs. Wanneer u zelf aan de slag gaat bespaart u op de kosten, dus dit is mogelijk extra voordelig om eens te proberen. 

Colourful People zal zich vanaf 1 juni alleen nog richten op executive search, interim en training & advies opdrachten. Vanaf dan kunt u ook niet meer uw vacatures aanmelden via Colourful People, maar kunt u volledig terecht bij Colourful jobs. 

Uiteraard houden we u op de hoogte van onze ontwikkelingen, helpen we u op weg en we laten het weten wanneer we definitief over gaan.  

Volg ons via LinkedIn of neem een kijkje op colourfuljobs.nl

Onze opdrachtgevers
Copyright © 2022 Colourful People