Expertise

Als toonaangevend executive search bureau maakt Colourful People inmiddels 22 jaar het verschil in het verbinden van vraag en aanbod binnen het hogere segment van de (semi) publieke sector. Met een kernkwaliteit afgestemd op diversiteit en een uitgebreid inhoudelijk netwerk weten wij als geen ander hoe we de specifieke wensen van zowel onze opdrachtgevers als kandidaten in één adem samen laten gaan.

De inzet en ondersteuning die Colourful People biedt is breed toepasbaar. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers bij het vinden van het juiste talent, begeleiden onze kandidaten bij een optimale presentatie en delen onze kennis met managers en HR professionals voor het succesvol implementeren van de thema’s diversiteit en inclusie binnen de eigen organisatie. 

Gedreven door een divers en deskundig team van headhunters legt Colourful People de lat voor het strategisch en succesvol werven en selecteren hoog. Een commitment die zich vertaalt in een slagingspercentage van 99% voor de opdrachten waar Colourful People zich als verbinder heeft ingezet.

Onze kracht

  • 22 jaar aan ervaring in het succesvol bemiddelen binnen het hogere segment van de publieke sector, met een expertise afgestemd op diversiteit en inclusie
  • Een deskundig en gedreven team van senior consultants, met relevante kennis van sectoren, ontwikkelingen en trends
  • Een actief, breed en relevant netwerk aan zowel de vraag- als aanbodzijde
  • Een toegewijde dienstverlening met over de volle breedte zowel inhoudelijk als persoonlijk aandacht voor het verbinden van de juiste organisaties en mensen
  • We kijken verder dan een CV lang is: een nadruk op individuele kwaliteiten en de daadwerkelijk toegevoegde waarde van een kandidaat binnen het team
  • Ervaring vertaald in kennisdeling: we denken en werken graag mee bij het implementeren van de thema’s diversiteit en inclusie binnen de eigen organisatie

Ons werkveld

Colourful People is een landelijk opererend executive search bureau. We bemiddelen voor functies in het hogere hogere segment van de publiek sector, met een werkveld afgestemd op opdrachtgevers en kandidaten binnen de overheid, organisaties in welzijn, kunst & cultuur, woningcorporaties, zorg en maatschappelijke instellingen.
 


 

EXECUTIVE SEARCH

Executive search is onze professie. Als ervaren en gedreven headhunters verdiepen wij ons grondig in de organisatie en de voorliggende opgave van onze opdrachtgever en de context van de functie. Door onze jarenlange ervaring binnen deze sectoren kennen wij de opgaven en het krachtenveld waarin deze sectoren opereren.

In de afgelopen 22 jaar hebben wij een toonaangevend netwerk opgebouwd. Wij richten ons daarbij op professionals, management, directie- en toezichthoudende functies. Onze focus ligt daarbij op opdrachtgevers in de (semi)publieke sector, zoals onderwijs, zorg, welzijn, kunst, cultuur, woningcorporaties, ngo’s en (rijks)overheid.

Meer informatie

TRAINING & ADVIES

Vanuit onze 22 jaar aan ervaring met diversiteit en het inclusief werven en selecteren bieden wij onze expertise ook aan in de vorm van een ‘Learning and Integration’ methode. Een uitgebalanceerd Training en Advies traject voor het implementeren van diversiteit binnen de eigen organisatie structuur. Colourful People ondersteunt bij het ontwikkelen van uw eigen beleid en traint (HR) managers en professionals om sturing te geven aan diversiteit binnen de eigen teams. 

De thema’s diversiteit en inclusie spelen binnen de huidige maatschappij een rol van toenemende urgentie. Het is vanzelfsprekend dat dit ook geldt binnen het werkveld en de organisatie- c.q. teamstructuur. De nadruk ligt meer dan ooit op de kracht van het verschil; een diversiteit in ervaring, persoonlijkheid, achtergrond, leeftijd of sekse. Een belangrijke opgave hierin is het vinden, binden en ontwikkelen van het juiste talent. Hoe vind je als organisatie of HR-manager binnen deze opgave de juiste balans of strategie?

Meer informatie

INTERIM MANAGEMENT

Onze expertise op het vlak van Executive search zetten wij naast de focus op het dienstverband ook in voor het vervullen van interim-posities. Of het nu gaat om het efficiënt organiseren van tijdelijke bemensing of het aantrekken van de juiste professional voor een complex verandertraject: Colourful People beschikt over een relevant netwerk van deskundige interim managers met een breed en divers specialisme. 

Wij stemmen uw interim-opdracht met maatwerk af op het profiel van de gewenste professional en zorgen ervoor dat ons aanbod naadloos aansluit op uw vraag: een betrouwbare en ervaren interim-manager die uw organisatie of team ondersteunt én ontzorgt binnen de gestelde doelstellingen.

Meer informatie

VACATURES

Colourful People streeft ernaar een zo compleet mogelijk aanbod van vacatures binnen de (semi) publieke sector te presenteren. Vacatures van organisaties die diversiteit belangrijk vinden en die naadloos aansluiten op het interessegebied van onze kandidaten.

Wilt u geen gebruik maken van onze actieve executive search ondersteuning, maar wél van ons uitgebreide en diverse netwerk profiteren, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw vacature te plaatsen op onze vacaturesite. Dit door middel van het eenvoudig en snel aanmelden van uw vacature, waarna wij deze binnen onze website en ons (LinkedIn) netwerk onder de aandacht brengen.

Meer informatie 

Onze opdrachtgevers
Copyright © 2024 Colourful People