Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert!

Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert.

Training & Advies afgestemd op het divers en inclusief werven binnen de eigen organisatie.

Home > vacatures > Per e-mail

Job Search Agents

Inloggen Job Search Agents beheer

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Colourful People of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Aanmelden voor Job Search Agents

Heeft u nog niet eerder een Job Search Agent aangemaakt en bent u niet bekend als kandidaat bij Colourful People? Wanneer u zich hieronder aanmeldt, krijgt u op basis van een zoekprofiel mogelijk interessante vacatures toegestuurd zodra ze worden ingevoerd.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer u al eerder hebt ingeschreven, maar uw wachtwoord niet meer weet, kunt u hieronder op de button 'Genereer wachtwoord' klikken. U dient dan het e-mailadres waarmee u heeft ingeschreven in te voeren, waarna automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. U krijgt dit via e-mail toegestuurd.
Vertrouwelijk | Hogeschool INHOLLAND
Hogeschool Inholland zoekt een lid raad van toezicht met ervaring met Innovatie en Transformatie, die de vertaalslag van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen naar onze organisatie kan maken. Wil jij als lid van onze RvT bijdragen aan onderwijs voor een veerkrachtige en duurzame samenleving? Zoek jij een RvT-rol met impact? Dan gaan wij graag met je in gesprek!
Vertrouwelijk | Colourful People
Colourful People zoekt twee nieuwe collega’s die als associate partner willen bijdragen aan de verdere groei van ons bureau. Eén van de posities richt zich op onze klanten in de (semi) publieke sector voor de andere positie zoeken wij een nieuwe collega die onze positie in de private sector gaat uitbouwen.
Vertrouwelijk | Huurcommissie
Wil jij een bepalende rol spelen binnen een maatschappelijk relevant juridisch werkveld en heb je als jurist ervaring met het voorzitten van commissies en inlevingsvermogen in de belangen van verschillende stakeholders? Als zittingsvoorzitter ben je een verbindende teamspeler die bindende uitspraken doet over huurgeschillen. De Huurcommissie is, met name door de inwerktreding van nieuwe wetgeving en een daardoor hogere instroom van verzoeken, op zoek naar vier nieuwe zittingsvoorzitters. Kom jij ons team binnen de Huurcommissie versterken?
Vertrouwelijk | Alliander NV
Wil jij een cruciale rol spelen in het wervingsproces bij Alliander als gesprekspartner van het management? Kun jij strategische adviezen en data-analyses omzetten in effectieve wervingsplannen en succesvolle campagnes? Werk jij graag samen met MT’s, recruiters, en marketeers om de wervingsdoelstellingen van Alliander te behalen in een krappe arbeidsmarkt? Lees dan verder daar Colourful People exclusief voor deze positie mag werven. 
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte van de laatste vacatures, volg Colourful People ook op LinkedIn!
Colourful People
Contactgegevens

Burgemeester Pabstlaan 10-C6
2131 XE Hoofddorp

023 5671 030
info@colourfulpeople.nl

KvK-nummer: 34136587
BTW-nummer: NL815369426B01

© Colourful People 2024 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie