Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert!

Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert.

Training & Advies afgestemd op het divers en inclusief werven binnen de eigen organisatie.

Home > vacatures > Per e-mail

Job Search Agents

Inloggen Job Search Agents beheer

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Colourful People of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Aanmelden voor Job Search Agents

Heeft u nog niet eerder een Job Search Agent aangemaakt en bent u niet bekend als kandidaat bij Colourful People? Wanneer u zich hieronder aanmeldt, krijgt u op basis van een zoekprofiel mogelijk interessante vacatures toegestuurd zodra ze worden ingevoerd.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer u al eerder hebt ingeschreven, maar uw wachtwoord niet meer weet, kunt u hieronder op de button 'Genereer wachtwoord' klikken. U dient dan het e-mailadres waarmee u heeft ingeschreven in te voeren, waarna automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. U krijgt dit via e-mail toegestuurd.
Den Haag | Wigo4it
Voor de Raad van commissarissen (RvC) van Wigo4IT zoeken wij een enthousiast lid met een IT-achtergrond en met specifieke kennis en ervaring op het terrein van IT-auditing en riskmanagement. e hebt goed gevoel voor bestuurlijke processen en je hebt affiniteit met het werkveld van Wigo4IT. Daarnaast heeft ieder RvC-lid een portefeuille. Voor deze positie is de beoogde portefeuille financiën. Herken jij je hierin? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
Den Haag | Huurcommissie
De Huurcommissie is een onpartijdige en onafhankelijke organisatie die geschillen tussen huurders en verhuurders helpt oplossen of daarover een (bindende) uitspraak doet. Voor de vacature zittingsvoorzitter zoeken een jurist met ervaring met het voorzitten van commissies en met inlevingsvermogen in de belangen van verschillende stakeholders. Kom jij ons team binnen de Huurcommissie versterken?
Vertrouwelijk | Sité Woondiensten
Sité is een ambitieuze, gezonde en ondernemende woningcorporatie in de Achterhoek. We zoeken een nieuw boegbeeld met leidinggevende ervaring op bestuurlijk niveau, met hart voor huurdersbelangen en voor onze collega’s.
WTC Amsterdam | Max Foundation
We are actively seeking a new team member to join our dynamic business development team at Max Foundation. If you are an enthusiastic and dedicated fundraiser with a minimum of 5 years of experience in the NGO sector, particularly with a background in international development fundraising (foundations & institutional donors), we want to hear from you!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte van de laatste vacatures, volg Colourful People ook op LinkedIn!
Colourful People
Contactgegevens

Burgemeester Pabstlaan 10-C6
2131 XE Hoofddorp

023 5671 030
info@colourfulpeople.nl

KvK-nummer: 34136587
BTW-nummer: NL815369426B01

© Colourful People 2023 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie