Home > Werving en Selectie

Werving en Selectie

U zoekt als werkgever mensen die voor u het verschil uitmaken. U stelt daarbij hoge eisen, of het nu gaat om een toekomstige medewerker, de adviseur die u inhuurt of de interim-manager die op een sleutelpositie in uw organisatie aan de slag gaat. Talent dat meerwaarde in uw organisatie brengt is waar het om draait.

'De kracht van diversiteit'

Talent is ook waar het bij ons om draait. De kracht van diversiteit in talenten is dat mensen elkaar kunnen inspireren, van elkaar kunnen leren en nieuwe concepten en afzetmarkten kunnen creëren. In het hoogopgeleide segment (HBO/WO) vinden wij die talenten voor u. Ons grote netwerk helpt ons hierbij. Niet alleen blond en blank, allochtoon hoog opgeleide talenten, man en vrouw. Jong en oud. Werkvloer en boardroom. Wij vinden het een uitdaging om voor u de beste mensen te vinden.

'De juiste match’

Voordat wij de juiste mensen voor uw organisatie zoeken, willen wij graag nader kennismaken met uw organisatie. Wij willen ontdekken wat iemand in uw organisatie succesvol maakt. Door dit met onze branchekennis te combineren, kunnen wij een perfecte match voor u maken. Of het nu gaat om een tijdelijke, vaste of interim baan.
Wij nodigen u van harte uit om van onze expertise gebruik te maken en te ontdekken dat wij voor u het verschil kunnen maken.
© Colourful People 2018 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie