Home > Outplacement

Outplacement

Colourful People is ruim tien jaar adviseur van organisaties én professionals op het gebied van werving en selectie. Vanwege hun positieve ervaring met onze aanpak bij werving en selectie, zetten steeds meer organisaties onze outplacementtrajecten in. Net als bij onze bemiddeling van hoger opgeleiden, combineren we bij outplacement resultaatgerichtheid met een oog voor ieders eigenheid. In onze visie is outplacement vooral doen. Met reële ambities en een haalbaar resultaat.

 

‘Samen maken we het verschil’

 

Verder in ieders loopbaan

Colourful People is er voor de volgende werkomgeving. Er zijn diverse redenen waarom u of uw medewerker een outplacement gaat volgen. Wij begeleiden professionals bij een nieuwe stap in hun loopbaan.

We ondersteunen en coachen professionals om vooruit te kijken. Met elkaar bespreken en ontdekken we hun ambities. Onze aanpak is mensgericht, onderzoekend en stimulerend.

Wíj benaderen outplacement vooral pragmatisch en dankzij onze brede netwerk kunnen we professionals in contact brengen met werkgevers, in het bedrijfsleven, de semi-profitsector en bij de overheid. En waar mogelijk begeleiden we professionals op weg naar zelfstandig ondernemerschap.

© Colourful People 2018 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie