Home > Interim

Werkgevers

'We leveren meer dan alleen de interim manager'

Deskundigheid

Onze kandidaten voor interim-management zijn specialisten op uiteenlopend gebied. Hun deskundigheid varieert van het adequaat begeleiden van complexe verandertrajecten, tot het efficiënt organiseren van tijdelijke bemensing bij langdurige ziekte of zwangerschap.

Colourful People onderscheidt zich door persoonlijke aandacht. Wij selecteren onze interim-managers op basis van de specifieke vraag van de organisatie. Die brengen wij eerst goed in kaart. Dan leveren we de interim-manager die daar het best bij past: een betrouwbare interim-manager die de branche kent en daarin ruime en succesvolle ervaring heeft opgedaan.

Interim+

Wij zorgen tijdens de opdracht voor professionele ondersteuning en advisering vanuit ons bureau. Dat noemen wij het interim+ concept. Er is altijd een vaste consultant die de opdracht en de interim-manager begeleidt.

Detachering

 Colourful People Detachering richt zich op de tijdelijke invulling van juridische, financiële, commerciële en HRM-functies. Daarbij kijken we steeds naar de optimale match.
© Colourful People 2018 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie