Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert!

Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert.

Training & Advies afgestemd op het divers en inclusief werven binnen de eigen organisatie.

Home > vacatures > via RSS

Actuele vacatures via RSS

RSS-feed met de laatste actuele vacatures met je eigen instellingen

Als je elke dag naar https://www.colourfulpeople.nl surft om te kijken of er nieuwe vacatures voor je op staan, kun je overwegen een softwareprogramma te downloaden die al dat dagelijkse zoeken en surfen uit handen neemt. Een RSS-reader verzamelt koppen en intro's van je favoriete vacatures op één pagina. Als er een interessante vacature bij zit, klik je simpelweg op de kop, die je naar de betreffende pagina brengt. Je kunt zelf je RSS-feed bepalen door onderstaand de bij jou passende instellingen op te geven. De vacatures die je daarna ontvangt zullen passen bij deze instellingen.

Filter instellingen

Het volgende webadres geeft de RSS-Feed:

On-line / webbased RSS-readers

Den Haag | Wigo4it
Voor de Raad van commissarissen (RvC) van Wigo4IT zoeken wij een enthousiast lid met een IT-achtergrond en met specifieke kennis en ervaring op het terrein van IT-auditing en riskmanagement. e hebt goed gevoel voor bestuurlijke processen en je hebt affiniteit met het werkveld van Wigo4IT. Daarnaast heeft ieder RvC-lid een portefeuille. Voor deze positie is de beoogde portefeuille financiën. Herken jij je hierin? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
Den Haag | Huurcommissie
De Huurcommissie is een onpartijdige en onafhankelijke organisatie die geschillen tussen huurders en verhuurders helpt oplossen of daarover een (bindende) uitspraak doet. Voor de vacature zittingsvoorzitter zoeken een jurist met ervaring met het voorzitten van commissies en met inlevingsvermogen in de belangen van verschillende stakeholders. Kom jij ons team binnen de Huurcommissie versterken?
Vertrouwelijk | Sité Woondiensten
Sité is een ambitieuze, gezonde en ondernemende woningcorporatie in de Achterhoek. We zoeken een nieuw boegbeeld met leidinggevende ervaring op bestuurlijk niveau, met hart voor huurdersbelangen en voor onze collega’s.
WTC Amsterdam | Max Foundation
We are actively seeking a new team member to join our dynamic business development team at Max Foundation. If you are an enthusiastic and dedicated fundraiser with a minimum of 5 years of experience in the NGO sector, particularly with a background in international development fundraising (foundations & institutional donors), we want to hear from you!
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte van de laatste vacatures, volg Colourful People ook op LinkedIn!
Colourful People
Contactgegevens

Burgemeester Pabstlaan 10-C6
2131 XE Hoofddorp

023 5671 030
info@colourfulpeople.nl

KvK-nummer: 34136587
BTW-nummer: NL815369426B01

© Colourful People 2023 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie