Vragen procedure Programmadirecteur SDM

SDM: Vragen procedure Programma-directeur

In plaats van een motivatiebrief vragen we je te reflecteren op drie van onderstaande vier inhoudelijke vragen. Zo hopen we een onderling goed te vergelijken beeld te krijgen van de verschillende kandidaten. 
LET OP:

  • Vraag drie en vier vragen wij je altijd te beantwoorden.
  • Tussen vraag 1 en vraag 2 mag je kiezen welke je wilt beantwoorden. 

​​​​​​​

  1. SDM zet zich in om de Nederlandse democratische rechtsstaat te beschermen en te versterken. Wat zie jij als de grootste risico’s hiervoor op dit moment en hoe zou jij het donatiebudget inrichten om deze te bestrijden? Wie/wat zou je financieel ondersteunen en waarom?
  2. Wat zie jij als de belangrijkste kansen voor de journalistieke media om het draagvlak onder de democratische rechtsstaat te vergroten en hoe zou jij het donatiebudget van SDM hiervoor aanwenden? Wie/wat zou je financieel ondersteunen en waarom?
  3. Welke uitdagingen en valkuilen zie jij regelmatig voorkomen bij organisaties die zich richten op mensenrechten en/of journalistiek en op welke wijze zou jij je vanuit je rol bij SDM inzetten om ze hierin te ondersteunen?
  4. Wat heb je voor eerdere ervaring opgedaan met het werken met partners of andere externe belanghebbenden en op welke wijze heb je duurzame relaties met hen opgebouwd? Welke drie waarden zijn hierbij het belangrijkst voor jou?
Copyright © 2024 Colourful People