Expertise

Executive Search

Wij zijn een gedreven en ervaren headhunter. Wij verdiepen ons in de opgave van uw organisatie en vertalen dat naar het profiel van de gewenste kandidaat. Daarbij kijken wij niet alleen naar kennis, vaardigheden en ervaring die specifiek voor de functie nodig zijn, maar ook naar de gewenste diversiteit vanuit het teamperspectief. Wat ons kenmerkt? Maatwerk, professionaliteit, zorgvuldigheid en een toonaangevend netwerk.

Het belang van diversiteit in de top van organisaties wordt steeds breder erkend. Dat geldt voor management- en directieteams maar ook in Raden van Toezicht en Raden van Commissarissen. Vanuit governance optiek is meer diversiteit in toezichthoudende organen actueel en wenselijk. Colourful People is daarin uw betrouwbare en ervaren partner.

Interim Management

Onze kandidaten voor interim-management zijn specialisten op uiteenlopend gebied. Hun deskundigheid varieert van het adequaat begeleiden van complexe verandertrajecten, tot het efficiënt organiseren van tijdelijke bemensing bij langdurige ziekte of zwangerschap.
Colourful People onderscheidt zich door persoonlijke aandacht. Wij selecteren onze interim-managers op basis van de specifieke vraag van de organisatie. Die brengen wij eerst goed in kaart. Dan leveren we de interim-manager die daar het best bij past: een betrouwbare interim-manager die de branche kent en daarin ruime en succesvolle ervaring heeft opgedaan.

Wij zorgen tijdens de opdracht voor professionele ondersteuning en advisering vanuit ons bureau. Dat noemen wij het interim+ concept. Er is altijd een vaste senior consultant die de opdracht en de interim-manager begeleidt.

Training & Advies

Een belangrijke opgave voor organisaties betreft het vinden, binden en ontwikkelen van talent, ongeacht culturele achtergrond, sekse, geaardheid of leeftijd. Dit gaat helaas niet vanzelf. Colourful People beschikt over bijna 20 jaar ervaring en expertise op het vlak van inclusiviteit en talentmanagement.

Wij bieden onze expertise aan organisaties in zowel de publieke als private sector middels uitgebalanceerde trainingen die uitgaan van een pragmatische benadering: we werken aan bewustwording en wij richten ons op praktische en realistische maatregelen. In onze trainingen gebruiken wij verschillende werkvormen. Wij ondersteunen u graag bij het ontwikkelen van uw eigen beleid ten aanzien van inclusiviteit en talentmanagement.

‘Diversiteit is het optimaal inzetten van al het beschikbare talent’

Heeft u vragen over onze expertise?

Ik sta u graag te woord.


Melek Usta | Directeur

m.usta@colourfulpeople.nl
023 5671 030

Blijf op de hoogte!

De laatste vacatures als eerste lezen? Volg Colourful People op LinkedIn.

Onze opdrachtgevers
Copyright © 2021 Colourful People