Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert!

Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert.

Training & Advies afgestemd op het divers en inclusief werven binnen de eigen organisatie.

Home > vacatures > Per e-mail

Job Search Agents

Inloggen Job Search Agents beheer

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Colourful People of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Aanmelden voor Job Search Agents

Heeft u nog niet eerder een Job Search Agent aangemaakt en bent u niet bekend als kandidaat bij Colourful People? Wanneer u zich hieronder aanmeldt, krijgt u op basis van een zoekprofiel mogelijk interessante vacatures toegestuurd zodra ze worden ingevoerd.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer u al eerder hebt ingeschreven, maar uw wachtwoord niet meer weet, kunt u hieronder op de button 'Genereer wachtwoord' klikken. U dient dan het e-mailadres waarmee u heeft ingeschreven in te voeren, waarna automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. U krijgt dit via e-mail toegestuurd.
Vertrouwelijk | Het Nederlands Fotomuseum
Vanwege het verstrijken van de termijnen van een van de leden van de Raad zijn wij voor het Nederlandse Fotomuseum op zoek naar een Een lid RvT met kennis van en ervaring in de wereld van de fotografie (v/m/x) (uitdrukkelijk geen maker)
Zeist | Gemeente Zeist
We zoeken een inspirerende Teammanager, met een duidelijk sociaal kompas, die focus aanbrengt, knopen doorhakt en resultaat levert. Met jouw komst wordt de positie van het team versterkt binnen de organisatie. Je geeft je medewerkers vertrouwen om het werk goed te doen en vergroot de professionele, persoonlijke en team ontwikkeling.
Rotterdam | Woonbron
Voor Woonbron (Rotterdam) zoekt Colourful People een lid Raad van Commissarissen met een  governance & juridisch profiel. Je voelt je aangetrokken tot het werk van Woonbron en onze missie om er te willen zijn voor hen die ons nodig hebben. Je hebt hart voor onze doelgroep en wil als lid van onze RvC jou bijdrage leveren aan een stukje woongeluk van onze bewoners. 
Vertrouwelijk | ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten
Voor onze Raad van Toezicht zijn we op zoek naar twee nieuwe leden. Ken jij de (bestuurlijke) omgeving van het hoger onderwijs als de binnenkant van je broekzak, en heb je affiniteit met kunst, cultuur, onderwijs en onderzoek? Of ben je een actieve kunstenaar met een visie op de verbinding tussen kunst, onderwijs en maatschappij? Lees dan vooral verder.
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte van de laatste vacatures, volg Colourful People ook op LinkedIn!
Colourful People
Contactgegevens

Burgemeester Pabstlaan 10-C6
2131 XE Hoofddorp

023 5671 030
info@colourfulpeople.nl

KvK-nummer: 34136587
BTW-nummer: NL815369426B01

© Colourful People 2024 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie