Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert!

Executive search met aandacht voor diversiteit, omdat meer van hetzelfde minder oplevert.

Training & Advies afgestemd op het divers en inclusief werven binnen de eigen organisatie.

Home > Vacatures > Per e-mail

Job Search Agents

Inloggen Job Search Agents beheer

Hebt u al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij Colourful People of bent u al ingeschreven als kandidaat? Vul dan hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in. U kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Aanmelden voor Job Search Agents

Heeft u nog niet eerder een Job Search Agent aangemaakt en bent u niet bekend als kandidaat bij Colourful People? Wanneer u zich hieronder aanmeldt, krijgt u op basis van een zoekprofiel mogelijk interessante vacatures toegestuurd zodra ze worden ingevoerd.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer u al eerder hebt ingeschreven, maar uw wachtwoord niet meer weet, kunt u hieronder op de button 'Genereer wachtwoord' klikken. U dient dan het e-mailadres waarmee u heeft ingeschreven in te voeren, waarna automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. U krijgt dit via e-mail toegestuurd.
Vertrouwelijk | Grand Theatre Groningen
  Grand Theatre zoekt een directeur-bestuurder die zich herkent in het eigenzinnige en uitgesproken karakter van de organisatie. Een leider met een verbindend én ondernemend karakter en met gevoel voor het artistieke proces van presenteren. (co)produceren en ontwikkelen van grensverleggend theatertalent. Een generalist met een goede politiek-bestuurlijk antenne die Grand Theatre stevig positioneert, keuzes maakt en gezicht geeft. Een directeur die met Grand Theatre impact maakt in zowel het artistieke als in het maatschappelijke veld.  
Vertrouwelijk | MEE Samen
Wij zoeken een regiomanager voor MEE Samen met ervaring in veranderprocessen en leidinggeven aan professionals. Ben jij een ondernemende leidinggevende, een goede verbinder en een groot voorstander van een inclusieve samenleving? Lees dan verder.
Den Haag | Ministerie van Justitie en Veiligheid
Ben je toe aan een interessante uitdaging en heb je zin in een nieuwe functie bij een ambitieuze directie? Hou jij van procesoptimalisatie, automatiseren van financiële processen en het efficiënter inrichten hiervan? En wil jij de komende 3-5 jaar jezelf committeren, jezelf continue blijven ontwikkelen en (door)groeien binnen Finance?  Bied je graag houvast en zorg je voor het nodige overzicht, ben je leergierig en innovatief, dan zijn wij naar jou op zoek! 
Ede | Christelijke Onderwijs Groep (COG)
Wij zoeken voor het COG een voorzitter College van Bestuur met onderwijskundig inzicht en/of ervaring in het onderwijs die zich herkent in onze kernwaarden: aandacht en nieuwsgierigheid. Een voorzitter die goed onderwijs, een optimale kennis- en leeromgeving voor de leerling/student en een optimale werkomgeving voor de medewerkers realiseert. Wij zoeken een inspirerend en verbindend boegbeeld met leiderschapskwaliteiten en met het strategische vermogen om samen met het lid College van Bestuur richting te geven aan de toekomst van COG. Een voorzitter met oog en aandacht voor mensen.
Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte van de laatste vacatures, volg Colourful People ook op LinkedIn!
Colourful People
Contactgegevens

Burgemeester Pabstlaan 10-C6
2131 XE Hoofddorp

023 5671 030
info@colourfulpeople.nl

KvK-nummer: 34136587
BTW-nummer: NL815369426B01

© Colourful People 2024 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie