Home > > Het Concertgebouw NV

Het Concertgebouw NV

Het Concertgebouw NV

Het Concertgebouw is een van Nederlands bekendste en meest aansprekende culturele instellingen. Met circa 850.000 bezoekers per jaar is het een 'topspeler' in Nederland. Dankzij haar kwaliteit en reputatie geniet de instelling ook een sterke internationale uitstraling. De superieure akoestiek van de zalen en zijn populariteit maakt het Concertgebouw tot een referentiepunt in de internationale muziekwereld. Dankzij het ongeëvenaard hoge bezoekersaantal en deze topakoestiek behoort Amsterdam wereldwijd tot de top-drie in de klassieke muziek (met Boston en Wenen, en vóór New York, Berlijn en Milaan).Het Concertgebouw bestaat sinds 1888. Het heeft zijn oorsponkelijke focus op de Amsterdamse bevolking al decennia geleden uitgebreid naar het (inter)nationale niveau en kent een grote aanboddiversiteit. Naast de vele klassieke muziekconcerten is de programmering in de laatste jaren verbreed, waarmee een breder publiek wordt aangesproken. Niet alleen het publiek vindt het Concertgebouw, ook sponsoren tonen in woord en daad veel betrokkenheid bij de organisatie. Hierdoor is het Concertgebouw een belangrijke ontmoetingsplaats geworden op het snijvlak van de culturele sector, het bedrijfsleven en het brede publiek.Wilt u uw loopbaan voortzetten bij deze wereldberoemde concertzaal? Neem dan contact op met Aldo Lodder (Senior Consultant) via 023-5671030 of mail hem via a.lodder@colourfulpeople.nl.

Recente vacatures van Het Concertgebouw NV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Het Muziektheater Amsterdam Rabobank Regio Schiphol ROC van Twente, College Commercie & Ondernemen Het Concertgebouw NV Cordaan Hogeschool van Amsterdam Schiphol Group Luchtverkeersleiding Nederland
Recente nieuwsartikelen
© Colourful People 2017 | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie